Campylobacter er den bakterie, der oftest giver tarminfektioner i Danmark med flere end 4.000 registrerede tilfælde årligt. Nyere forskningsresultater fra Statens Serum Institut ty…
Listeriabakterier findes vidt udbredt i naturen og i tarmkanalen hos mange dyr, hvorfra smitten via fødevarer kan spredes til mennesker. Kun ganske få raske mennesker bliver syge a…
Dyrlægerne Susanne Dittmann Rasmussen og Anette Haurum arbejder begge som nationale eksperter i Kommissionen. De er udsendt af Fødevarestyrelsen og arbejder i hver deres direktorat…
Dyrlæge Tine Birkelund Nielsen er tillidsrepræsentant for sine kollegaer i Fødevare NordØst. Hun trives med at være bindeled mellem kollegaerne og ledelsen. Og hun trives med at bi…
Dyrlæge Josefine Meyer Jørgensen har meldt sig som mentor for ADO-medlemmer. Hun vil gerne dele ud af de erfaringer, hun har gjort sig, da hun trådte ud på arbejdsmarkedet. For det…
I VeterinærNord gør man alt, hvad man kan for at sikre, at det psykiske arbejdsmiljø er i orden. Følordninger, kurser og en livline til ledelsen er nogle af de redskaber, man benyt…
Man skal åbent kunne tale med både ledelse og kollegaer om fejl, tvivl og nye ideer. Og man skal føle sig hørt og forstået, hvis man skal trives på sin arbejdsplads. Det mener Chri…
Dyrlæge Thorsten Thude har været på mange kurser og studieophold i udlandet. Han rejser ud for at hente ny viden til værktøjskassen på et højt fagligt niveau.
Det er ulykkeligt for grisene, når transporterne vælter, men dyrlægerne handler professionelt, når det sker, og gør alt, hvad de kan, for at mindske dyrenes lidelser.
Ifølge dyrlæge og prodekan på KU SCIENCE Erik Bisgaard Madsen skal man dygtiggøre sig gennem hele livet, og man bør være parat til at skifte karrierespor. Det har han selv gjort, o…