Havde man virkelig afsøgt alle muligheder, da man tog beslutningen om at aflive alle mink? I bagklogskabens lys ser det ud som om, at man godt kunne have beholdt et par millioner m…
For godt et år satte Københavns Universitet og Statens Serum Institut sig i spidsen for det veterinære beredskab for de danske myndigheder. Danmark fik dermed et samlet beredskab f…
Hvad betyder det, at min pension er en del af en overenskomst? Og gør det nogen forskel, at PJD er medlemsejet? Louise Bundgaard, der er ADOs bestyrelsesmedlem i Pensionskassen for…
Mundbind og visirer er blevet en fast del af konsultationerne i smådyrspraksis, og mange steder har corona-pandemien givet ekstra travlhed. DVTs udsendte har spurgt kolleger om, hv…
DVTs podcast-serie dykker ned i aktuelle veterinære emner. Vi stiller spørgsmål til forskere, praktikere, klinikere, specialister og flere andre dyrlæger med viden og indblik, og v…
Hvorfor er der brug for dyrlægernes kompetencer i den biomedicinske forskning på tværs af discipliner og sektorer? Per Spindler, der har arbejdet inden for life science i hele sin…
To embedsdyrlæger og en tilsynstekniker fortæller her om at være ansat i Fødevarestyrelsen i en beredskabssituation, der over efteråret 2020 udviklede sig til at blive den største…
De digitale læringsplatforme redder i år mange dyrlæger fra at gå i stå i deres efteruddannelsesforløb på grund af corona-nedlukningen. På KU er erfaringerne gode, men for at det s…
Som en pilotordning kan næsten alle medarbejdere i Miljøstyrelsen i det nye år arbejde tre dage på kontoret og to dage hjemme, hvis de ønsker det. Landbrugsstyrelsen har samme over…
Daniel Keller er en af de mange dyrlæger i Fødevarestyrelsen, der siden midten af oktober har skullet navigere i uforudsigelige lange arbejdsdage, ansigt til ansigt med frustrerede…