Hvordan får vi klima og husdyr til at forenes i en bæredygtig fremtid i Danmark? Det er et af spørgsmålene i denne episode af DVTs podcast, hvor to forskere kommer med hver deres b…
I den vestlige verden er det en stærk trend, at forbrugerne spiser mere plantebaseret og mindre animalsk. Men globalt vil efterspørgslen efter kød stige stærkt frem mod år 2050. Dy…
Klimaet er den store bundne opgave, som alle fremtidsplaner og al udvikling må forholde sig til. Men lad os ikke glemme, at også landbrugsdyr er levende sansende væsner med komplek…
Produktion af kultiveret mælk og kød i storskala venter nok ikke lige om hjørnet, men forskningen og store virksomheder arbejder på at gøre det muligt. Meget tyder derfor på, at ko…
Det største klimaaftryk fra køerne stammer fra foderomsætningen i vommen, hvor arkæer omdanner overskydende brint til metan. Et lovende foderadditiv kan sænke produktionen af metan…
Medarbejderne efterspørger klimamål på deres arbejdspladser. Befolkningen er klar til at lægge livsstilen om til fordel for klimaet. Men er virksomhederne og politikerne klar?
»Klimamæssigt ansvarlige investeringer« er nu et specifikt krav i Pensionskassen for Jordbrugsakademikere & Dyrlæger. Det besluttede bestyrelsen kort før jul. I den forbindelse hil…
Selv om der kan argumenteres både for og imod kød som proteinkilde, kommer vi ikke uden om behovet for at tænke nyt, hvis der skal være mad til mange flere mennesker i fremtiden. M…
Indblik
Vi benytter cookies.
Vi bruger cookies til at give dig en bedre oplevelse på dvt.ddd.dk.
Læs mere om cookies.