Suverænt fagligt fællesskab slog alle rekorder i Nyborg

9968?.Name Flere end 1.000 dyrlæger, studerende, veterinærsygeplejersker og udstillere fra nær og fjern deltog i Den Danske Dyrlægeforenings årsmøde anno 2022. Det er flere end nogensinde før. Stemningen var i top – og det tre dage lange årsmøde kunne atter en gang sætte en streg under det faglige fællesskab, der udfolder sig på tværs af faget.

DSC 8266 © Pia Rindom
Notits

Med et program spækket med topaktuelle indlæg i 25 faglige programspor var der rig mulighed for at tage ny viden og inspiration med hjem og ikke mindst en oplevelse af at være en del af et unikt fællesskab, da Den Danske Dyrlægeforening takkede af ovenpå tre faglige årsmødedage fra den 6.-8. oktober på Hotel Nyborg Strand. Det var tre dage, der summede af kollegialitet, faglighed og masser af socialt samvær.

I alt var der 1.055 deltagere og 85 udstillende firmaer med på årsmødet - det er nye rekorder!

DDDs formand, Hanne Knude Palshof, er også godt tilfreds.

- Det er nogle helt fantastiske dage, vi har haft. Der har været masser af faglighed, der har været masser af sociale aktiviteter, og vi har haft en kæmpestor udstilling. Det har været rigtig, rigtig godt. Og så har vi haft vores fagpolitiske – der har været rigtig godt besøg på generalforsamlingerne. Jeg synes, vi har haft nogle gode debatter. Alt i alt må vi sige, at den treenighed med noget fagligt, noget fagpolitisk og noget socialt det fungerer bare rigtig godt, siger Hanne Knude Palshof.

Til næste år holdes DDD Årsmødet i dagene 5.-7. oktober på Odense Comwell H.C. Andersen og Odeon.