Annonce Banner Banner Banner

Tre intense årsmødedage i god stemning fra start til slut

Årsmøde Under mottoet »Det handler om dig, dit fag og din forening« kunne Den Danske Dyrlægeforening igen, efter sidste års corona-lockdown, åbne dørene og byde inden for til tre faglige årsmødedage den 7.-9. oktober på Hotel Nyborg Strand. I alt deltog 997 i årsmødet - det er ny rekord!

Indgang © Pia Rindom
Reportage

Programmet var spækket med interessante vinkler på en lang række faglige og aktuelle emner. Indlægsholdere fra nær og fjern præsenterede den nyeste faglige viden – og som altid var de mange deltageres engagement og debatlyst stor.

Fest og hyggeligt samvær med kolleger, studiekammerater og venner var også en vigtig del af årsmødet, der foregik i god stemning fra start til slut.

Undervejs i programmet blev der også holdt generalforsamlinger i faggrupperne, Dyrlægevirksomhedernes Arbejdsgiverforening, Ansatte Dyrlægers Organisation og i Den Danske Dyrlægeforening. Og som en krølle på det hele gjorde årsmøde-app’en det nemt for de mange deltagere at orientere sig i programmet og udstillingen.

Formand for Den Danske Dyrlægeforening Hanne Knude Palshof takker alle, der var med til at gøre årsmødet til noget helt særligt.

- Det har været nogle rigtig dejlige dage. De har summet af kollegialitet, faglighed og masser af socialt samvær. Dét her er det, der styrker vores fælles værdi som dyrlæger og vores enhedsforening.

DDD-formanden ser allerede frem til årsmødet i 2022, der holdes i dagene fra den 6.-8. oktober på Hotel Nyborg Strand.

Denne artikel er del af

DVT årgang 2021 nr. 9