Tre fantastiske årsmøde-dage

Årsmøde Hen ved 1.000 dyrlæger, studerende, veterinærsygeplejersker og udstillere deltog i det fælles årsmøde i Den Danske Dyrlægeforening, der foregik på Hotel Nyborg Strand fra den 26.-28. september. De tre dage var et tæt og intenst program spækket med faglig fordybelse og god stemning fra start til slut.

Ankomst © Pia Rindom
Nyhed

Jeg giver 10 af 10 mulige. Kæmpegodt arrangement i Nyborg. Det var meget udbytterigt.

Der var masser af rosende ord til arrangementet fra deltagere og udstillere i kølvandet på Dyrlægeforeningens årsmøde i slutningen af september.

Forud var der lagt mange kræfter i at sætte et interessant program sammen med de helt rigtige foredragsholdere og et godt flow i de mange programspor, pauser, underholdning og meget mere – og med erfaringer fra sidste år lykkedes det at få det hele til at gå op i en højere enhed.

Hanne Knude Palshof, DDDs nye formand, er også godt tilfreds.

- Det er helt fantastisk, efter vi har fået samlet årsmøderne og generalforsamlingerne i ét arrangement. Det bliver et komprimeret og tæt program, men det giver mulighed for både faglig udveksling, sociale ting og en fagpolitisk snak. Det giver nogle intense dage, men også nogle rigtig, rigtig gode dage. Jeg synes det har været et fantastisk arrangement i år.

Næste år holdes årsmødet i Aalborg Kongres & Kursuscenter – det bliver den 1.-3. oktober 2020. I 2021 vender årsmødet tilbage til Nyborg. 

Snakken om den kommende overenskomst i klinisk praksis giv livligt, da ADOs og DAs formænd skænkede kølig rose i vinglassene.
Denne artikel er del af

DVT årgang 2019 nr. 11