Podcast: Trivsel blandt nyuddannede dyrlæger

Trivsel Når man som nyuddannet dyrlæge skal finde ståsted på jobmarkedet, kan det både være en forløsende tid, hvor man endelig får lov at prøve kræfter med det fag, man har uddannet sig i. Men det kan også opleves som et pres for at slå til og gøre det godt nok. Hent gode råd til, hvordan du får en god start på arbejdslivet i en ny episode af DVTs podcast.

Skostald Dvt © Pia Rindom
Podcast

Til podcasten har vi talt med Ida Tingman Møller, der er formand for Ansatte Dyrlægers Organisation, og fra arbejdsgiversiden Mikkel Markussen, der er formand for Dyrlægevirksomhedernes Arbejdsgiverforening. Studieleder af veterinæruddannelsen og formand for Veterinærskolen under Københavns Universitet, Peter Holm, deltager også i podcasten, hvor han fortæller om den nye dimittend- og aftagerundersøgelse, der kan give et billede af tilfredsheden med dyrlægeuddannelsen hos begge parter.

Podcasten er produceret af journalist Nicoline Skandov.
Udgivelse: 28. juni 2021.

Lyt til podcast på Spotify

DVTs podcast-serie dykker ned i aktuelle veterinære emner. Vi stiller spørgsmål til forskere, praktikere, klinikere, specialister og flere andre dyrlæger med viden og indblik, og vi undersøger, hvad vi skal og kan bruge den veterinære viden til.