- Vi er en vigtig del af branchen, og som alle andre virksomheder vil vi gerne levere det bedst mulige, hvilket i vores tilfælde er dygtige og kompetente dyrlæger, siger dyrlæge Me…
Siden 2018 har udviklingsprojektet Mara North Conservancy Dog Project (MNCDog project) forbedret de kenyanske masai-hundes sundhed og samtidig styrket Masai Mara-økosystemets bevar…
På dyrlægestudiet lærer de studerende, hvordan de kan få landmanden til at lytte og ændre rutiner. Problemet er nemlig, at vi ser ofte det, som vi vil se, og ikke det, vi burde se,…
Coronakrisen har efterladt en stor pukkel af tabt obligatorisk klinisk undervisning. Samarbejde mellem VetSkolen og produktionsdyrs- og hestepraksis kan bidrage til akut løsning i…
Vi skal bruge hinanden til det, vi er bedst til. Jeg håber derfor, dyrlægerne i praksis vil være med til at række ud og hjælpe de studerende til at få deres tabte læring i hus.
Covid-19 har vendt op og ned på arbejds- og studielivet for mange, også på de danske universiteter. DVT har talt med en professor, en forsker, en forsøgsdyrsveterinær og en veterin…
For første gang i flere år er kvote 2-ansøgningerne på Københavns Universitet steget. På veterinærmedicin er der 28 procent flere, der har søgt ind på studiet gennem kvote 2.
Aflivning er ikke noget, de studerende får stor erfaring med i studietiden. Derfor tog DDD i samarbejde med VMF-event emnet op på en debataften, hvor fire oplægsholdere fra forskel…
Sådan lyder det typiske spørgsmål fra bekendte og dyrlæger, når de hører, at jeg læser veterinærmedicin. Det er et svært og intimiderende spørgsmål at besvare, uanset om man lige e…
At dissekere en hund fra ende til anden er en helt afgørende øvelse for de danske dyrlægestuderende. Og et element, der er gået igen på studiet i årtier. Men det bliver stadigt svæ…